NAGYKANIZSA SZENTGYÖRGYVÁRI HEGY

Eladó ingatlanok

Nagykanizsán a Szentgyörgyvári hegyen eladó egy szép 2155m2-es birtok 85m2 szigetelt lakható házzal, pincével, garázzsal, kemencés nyárikonyhával.
Az ingatlan egy igazán szépen karbantartott, zöldségekkel, gyümölcsfákkal, virágokkal beültetett területen fekszik. Méretéből adódóan tökéletesen alkalmas önfenntartásra, minden megterem a kertben.
Az eredeti ház 1992-ben épült téglából, ehhez épültek hozzá 2005-ben. A lakórész alsó szintjén egy tágas étkező, egy konyha, egy fürdő + Wc és egy kazánház található, ahol a vegyestüzelésű kazán lett elhelyezve illetve tárolásra alkalmas. A hőt radiátorok adják le. Gáz nincs a környéken. Vezetékes víz és villany van, utóbbi 3x16A nappali és 3x16A éjszakai áram.
A felső szinten találjuk a nappalit és a hálószobát valamint egy külön fürdőszobát és Wc-t.

Az épület folytatásaként 2005-ben hozzáépültek egy udvarról nyíló tárolóval és egy nagy alapterületű távirányítású kapuval ellátott garázzsal.
Az ingatlan legkellemesebb része a gyönyörű kertre néző nyárikonyha, ahol helyet kapott egy épített kemence, antik bútorok és egy kényelmes rusztikus fa ülőgarnitúra. A falat kézzel festett kerámiák díszítik. Ideális hely családi összejövetelekre, beszélgetésekre.
Az ingatlanba kamerarendszer lett kiépítve, műszakilag tökéletes állapotban van. Nyílászárói két rétegű hőálló üveges műanyag ablakok szúnyoghálóval és redőnnyel. A burkolatok megkíméltek, az ingatlan azonnal költözhető állapotú.
A kertben találunk még egy fedett kiülőt és egy jól szellőző fatárolót.
Hátul, a kert végében egy melléképület is van, melyet akár egy külön lakrésszé is ki lehet alakítani, ha több generáció költözik össze vagy vendégek érkeznek a házhoz.

Ár: 29.900.000 Ft

Amennyiben felkeltette érdeklődését az ingatlan, keressen elérhetőségeimen. Halasi-Horváth Linda (Duna House)

Tel: +36/70-639-2869

Referencia szám: HZ093767

További információk ITT


Nagykanizsa kedvelt pihenő övezetében aszfaltos és kövezett úton, jól megközelíthető helyen, állandó lakhatásra átépített családi ház jellegű, zártkerti ingatlan eladó.
A telek 2265 nm nagyságú, ezen található a br. 90 nm területű ház, egy dupla beállós nagy méretű garázs, egy fedett bográcsozóhely és egy szerszámtároló. Telek teljes egészében körbekerített, füves területtel, gyümölcsfákkal és kaszáló területtel. Az udvar első része térkövezett, a kapubejáró távirányítással működtethető.
A ház téglából épült, beton alapra, beton födémmel bitumen zsindely fedéssel.

2020-21-ben került sor a teljes belső és külső korszerűsítésre (homlokzat és födém szigetelés, nyílászáró cserék, villany átvezetékelés, új belső burkolatok és berendezések, központi fűtés fa tüzelésű kazánnal, hűtő-fűtő klíma beszerelése minkét lakószinten, beépített kamerarendszer internet kapcsolattal).
Helyiségei:
Pinceszint: fatároló, kazánház
Alsó szint: előtér, kádas fürdő wc-vel, amerikai konyhás nappali, lépcsőtér
Tetőtérben: 3 szoba, zuhanyzós fürdőszoba wc-vel

Az épületben vezetékes ivóvíz van. Szennyvíz az erre épített tárolóba van kivezetve.
A ház előterébe fedett terasz épült, amely nyugati tájolású, kellemes pihenés, napozás, borozgatások színhelye lehet.
Amennyiben szeretne egy zöldövezeti modern, frissen felújított ingatlant, panorámás kilátással, ami közel van a városhoz, ahova családdal együtt is költözhet, kérem hívjon.

Ár: 27.000.000 Ft
Igény esetén lakáscsere is szóba jöhet értékegyeztetéssel.
Tóth Lászlóné (Kanizsa Ingatlan)

Tel: +36/30-893-0173

További információk ITT


Zala vármegye, Nagykanizsa zártkerti ingatlan eladó. A Szentgyörgyvári hegyen található, 2 db (egyenként 30m2) ingatlan (2 külön helyrajzi számon) egyben eladó.

Az északi fekvésű házban terasz, fürdő (tusoló+wc), konyha étkezővel és szoba, míg a közvetlen szomszédságában elhelyezkedő déli tájolású épületben egy szoba, konyha, tároló és közlekedő került kialakításra. A főépület alatt pince is található.

Az összességében 2170m2-es telken elhelyezkedő ingatlanokban a közművek közül a víz és az áramszolgáltatás elérhető.

A tehermentes ingatlanegyüttes hétvégi házként, vagy akár lakhatási célra is alkalmas lehet.

Ár: 13.400.000 Ft

Tel: +36/30-254-4385

További információk ITT


Az Openhouse Ingatlan Iroda eladásra kínálja a 160953 számú lakhatásra alkalmas zártkerti ingatlant Nagykanizsa Szentgyörgyvári hegyen.

Az ingatlan Nagykanizsa Szentgyörgyvári hegyen jó arányú panorámás bekerített  telken található.

Az épület egy szintes, tégla falazatú száraz jó műszaki állapotú, fűtés rendszere egyedi fűtés.

Az elmúlt években felújításra került melynek során  során lábazat szigetelés, gépészet cseréje, nyílászárók és tető héjazat, vízszintes és függőleges burkolatok cseréje lett elvégezve. 

A telken és az épületben víz és villany közművek vannak, a szennyvíz kezelés egyéni szennyvíz tárolóval történik.

Az épület alatt részlegesen pince , az udvaron külső sütő, valamint  gépkocsi tárolásához gyeprácsos terület rész  van kialakítva.

Jogi és tulajdon viszonyok rendezettek, per, teher bejegyzés mentes, azonnal átírható.

Ingatlan felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal.

Ár: 12.900.000 Ft

Tel:+36/30-942-3370

További információk ITT


Nagykanizsa déli városrészének, kedvelt helyenként lakott hobbikertes övezetében nevezett Szentgyörgyvári hegyen kínálunk eladásra egy kis birtokot, kis masszív takaros házikóval.

A telek 1200 m2 körbekerített szépen gondozott termőföldes besorolásban jó fekvéssel és elhelyezkedéssel. A rajta található épület statikailag remek szerkezetű, beton alapzat, tégla falazat, beton födémes, pala tetős. Nyílászárók részben fa és fém jó állapotúak, a ház hátsó fele része alápincézett. Hátsó északi, és a déli  falrészen már külső szigetelést kapott. Néhány éve teljes belső felújítást kapott függőleges viszintes burkolatok remek állapotú és esztétikus megjelenésű. Elektromos hálózattal ellátott, viz hálózatra rá kell köttetni amelyhez az akna már elkészített. Szürke viz tároló ciszternája 4-5 m3 vizzel rendelkezik öntözésre.

A lakhatásra alkalmas belsőtér 2 személynek teljesen ideális kis konfortosítással akár állandó ottlakásra alkalmas. Elosztása miatt kedvező, 38 m2 belmérete ellenére kellemes lakótér. Külső részéhez tartozik egy szintén rendben és karbantartott tároló és egy kinti illemhely.

A területen sokféle gyümölcs fa cserje, és gondozott szőlő lett telepitve. A tágas udvarrészen látható kinti sütőgető hely, kinti kiülő rész, és kellemes panoráma zöldre néző kilátással.

Jó ajánlat hétvégi pihenésre vágyók számára, és jó ajánlat kis lehetőséggel rendelkező lakhatást keresőknek.

Ingatlan felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal.

Ár: 5.900.000 Ft

Tel: +36/30-698-8648

További információk ITT


A keleti tájolású ingatlanhoz, kert ,udvar, szőlő, gyümölcsös ,üvegház, tároló helyiség tartozik. Beton alap, tégla fal ,zsindely tető, műanyag és fa nyílászárók. Az épület északi oldala 10cm-es hungarocellel szigetelt.

Helyiségek 114m2 alapterületen: kettő szoba, konyha, fürdő-wc, étkező, tetőtéri terasz, földszinti terasz, borospince.

Víz ,villany van, csatorna derítővel megoldott. A fűtést fatüzelésű kandalló a melegvizet villanybojler biztosítja.

Az ingatlan lakhatásra alkalmas. Telek területe 2165m2.

Gyönyörű panoráma kilátás. Csendes nyugodt környék.

Ár: 16.800.000 Ft

Tel: +36/70-209-7539

További információk ITT


Zala vármegye, Nagykanizsa 36m2-es zártkerti ingatlan eladó. A 3291m2-es telken elhelyezkedő, tégla építésű ingatlanban egy konyha étkezővel, valamint egy szoba található. Az épület alatt egy 19m2-es pince található. A szentgyörgyvári hegyen található, 1978-ban épült ingatlanban a közművek közül az áram és a víz bevezetésre került. A ház melegét kályhával biztosíthatjuk.

Ár: 5.699.000 Ft

Tel: +36/30-224-8209

További információk ITT


Nagykanizsán, a Szentgyörgyvári hegyen kínálok megvételre, egy csendes forgalommentes, rendezett zsákutcában egy lakható, kőfalazatú, fürdőszobás hétvégi házat  melléképületekkel. Az ingatlanhoz jó részt aszfaltos, kisebb részen murvás út vezet, így könnyedén megközelíthető.

Az ingatlan jellemzői:

-815 nm-es,könnyen gondozható méretű füvesített,gyümölcsfás telken helyezkedik el.

– 1980-as években épült 54 nm-es lakóterületű kő falazattal beton alappal,födémmel,palatetővel ,fa és műanyag nyílászárókkal.

– utcafronton betonozott parkolóhely,bejárat előtt 24 nm-es napfényes terasszal a hangulatos kikapcsolódáshoz,továbbá egy melléképület egyéb holmik tárolására.

-maga az ház egy konyhás nappalival, wc-és fürdőszobával, földszinten további szobával, majd az emeleten egy tágas hálószoba, tárolórész, tovább lépve a panorámás erkélyre jutunk ki.

Ár: 8.500.000 Ft

Vitovszkiné Kátai Szilvia Otthon Cetrum

Tel: +36/70-388-5497

További információk ITT


Nagykanizsán , Szentgyörgyvári hegyen Édenkertben található zártkerti ingatlan.

-Víz ,villany van, csatorna derítővel megoldott.

-A fűtést fatüzelésű kandalló a melegvizet villanybojler biztosítja.

-Helyiségek 31 m2 alapterületen:  szoba, konyha, spájz, főzőfülke, fedett terasz, ezen belül  megtalálható, zuhanykabin ,mosógép, hűtő,     mosogató, főzőlap, sütő. A nyaraló lakhatásra alkalmas.

-A keleti tájolású ingatlanhoz kert, udvar, melléképület, tároló helyiség, borospince, kinti wc, kocsibeálló tartozik .A kertben gyümölcsfák   vannak.

-Beton alap, tégla fal, pala tető, műanyag és fa nyílászárók., A ház külseje 10 cm-es hungarocellel szigetelt.

-Csendes nyugodt környék.

Ár: 9.300.000 Ft

Latin Richárd Otthon Cetrum

Tel: +36/70-412-3622

További információk ITT


Eladó Szentgyörgyvári hegyen ingatlan, a postaládáktól kb 600m-re, gyönyörű kilátással, nyugodt környezetben mégis közel a városhoz, betonútról is megközelíthető helyen. (Alulról és felülről is hozzá férhető autóval). Vezetékes víz és villany, riasztó, kamera rendszer, plusz sziget üzemű napelem rendszerrel is ellátott, az áramszünet és az áram számla sem okozhat gondot. Vízvezeték réz, villamossági rendszer 2 éves, tető jó állapotú.

A ház első része nagyon szép bokros fás zöld övezet hangulat fénnyel, míg a hátsó részén kavicsozott zárt udvarban állhatunk autónkkal, ahová távirányítású elektromos tolókapun keresztül juthatunk be az aszfaltozott útról. (ezt szintén napelem látja el, itt sem kell aggódni áramszünet+ esőben nem kell az autóból kiszállni) kialakításra került egy autóbeálló, ahová igény szerint mobil garázs vagy féltető telepíthető.

Tartozik a házhoz egy kis tároló épület is és pince. Pincében víz, villany, szennyvíz is van, akár külön lakrésznek. Amerikai konyhás nappali+fürdő, wc+ hálószoba, terasz ami könnyedén beépíthető szobának is. Körbe kertelt, zártkert művelés alól kivonva, nem kell ki függeszteni, hamar birtokba vehető.

Ha nem venném fel a telefont, természetesen visszahívom.

Ingatlanosok: ne raboljuk egymás idejét.

Köszönöm!

Ár: 16.900.000 Ft

Tel: +36/30-423-7382

További információk ITT


Szentgyörgyvári hegy III. hegyháton ingatlan eladó

Nagykanizsa, Szentgyörgyvári hegyen a képen látható telek, ház, szőlő, gyümölcsös. A ház téliesített, berendezett, állandóan is lakható. A vételár a berendezést, eszközöket is tartalmazza.

Ár: 5.000.000 Ft

Lanc Andrea

Tel: +36/30-465-2698

További információk ITT


Eladó a Szentgyörgyvári hegyen, egy felújított, szigetelt ház

Eladó a Szentgyörgyvári hegyen, egy felújított, szigetelt ház. Zártkert besorolású, művelés alól kivont.
A 65 m2 lakóterületű beépített tetőteres házban,3 kis szoba, nappali, amerikai konyha ,és egy sarokkádas fürdőszoba található.
12 m2-es fedett terasz kapcsolódik a házhoz.
-Egy éves Gree Comfort X inverteres 3,5KW-os(-25°C) hűtő-fűtő klíma 2032-ig gyári garanciás.(távolról vezérelhető)
-Másfél éve vásárolt Wamsler Etna 9kW-os öntött vas kandalló.
-fél éve telepített biztonsági kamera rendszer.(távolról vezérelhető)
Négy részre osztott telek:
– kavicsos, három autóhelyes kocsibeálló
– kis játszótér kavicsos díszkerttel,(négy különálló tárolóval)
-szalonnasütő, kis focipálya
-1 barackfa,1 szilvafa,8 diófa

Igény szerint teljes bútorzattal, gépekkel együtt eladó.

Albérletbe Nem kiadó!
Részletre Nem eladó!
Ingatlanosok hívását Nem várom!

Ár: 15.800.000 Ft

Tel: +36/70-423-2330

További információk ITT


Eladó Szentgyörgyvári hegyen ingatlan, a postaládáktól kb 600m-re, gyönyörű kilátással, nyugodt környezetben mégis közel a városhoz.

A telek jó arányú, domborzata enyhén lejtős gyümölcsössel konyhakerttel művelt. Fekvése, földrajzi elhelyezkedése okán két utcafronti megközelítése lehetséges. Közmű ellátottsága villany , víz, szennyvíz kezelésegyéni szennyvíz tároló. Az ingatlan alatt részlegesen pince illetve tároló található.

Művelésből nem kivett, tulajdonos váltás során kifüggesztendő.

Az utcában lévő ingatlanokat tulajdonosaik döntően , életvitelszerűen lakják. Az ingatlanhoz bolt kb. 800 m-en tömegközlekedés 2 km.-e belül elérhető.

Ingatlan felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal.

Ár: 9.900.000 Ft

Tel: +36/30-942-3370

További információk ITT

_________________________________________________

Szentgyörgyvári hegyen egy kis birtok, kis masszív takaros házikóval ingatlan eladó.

A telek 1200 m2 körbekerített szépen gondozott termőföldes besorolásban jó fekvéssel és elhelyezkedéssel. A rajta található épület statikailag remek szerkezetű, beton alapzat, tégla falazat, beton födémes, pala tetős. Nyílászárók részben fa és fém jó állapotúak, a ház hátsó fele része alápincézett. Hátsó északi, és a déli  falrészen már külső szigetelést kapott. Néhány éve teljes belső felújítást kapott függőleges viszintes burkolatok remek állapotú és esztétikus megjelenésű. Elektromos hálózattal ellátott, viz hálózatra rá kell köttetni amelyhez az akna már elkészített.

A lakhatásra alkalmas belsőtér 2 személynek teljesen ideális kis komfortosítással akár állandó ottlakásra alkalmas. Elosztása miatt kedvező, 38 m2 belmérete ellenére kellemes lakótér.

Külső részéhez tartozik egy szintén rendben és karbantartott tároló és egy kinti illemhely. Szürke viz tároló ciszternája 4-5 m3 vizzel rendelkezik öntözésre.

A területen sokféle gyümölcs fa cserje, és gondozott szőlő lett telepítve. A tágas udvarrészen látható kinti sütőgető hely, kinti kiülő rész, és kellemes panoráma zöldre néző kilátással.

Ingatlan felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal.

Ár: 5.900.000 Ft

Tel: +36/30-698-8648

További információk ITT

_________________________________________________

Nagykanizsa kedvelt zártkerti övezetében, a Szengyörgyvári hegyen található ez a kedves kis birtok, melyet most eladásra kínálunk. Az ingatlan szép, gondozott zöld környezetben található, összesen 1735 nm területen.

A 46 nm-es házba a villany és a víz be van vezetve, saját mérőórákkal rendelkezik. A víz bevezetésére a tavalyi évben került sor. Egy konyha, egy nagyobb és egy kisebb szoba áll rendelkezésre, valamint a konyhából vezet le egy lépcső a 6 nm-es pincébe. A ház melegéről egy fatüzelésű kályha gondoskodik.
A belmagasság 2,4 méter. A ház mellett egy ciszterna gyűjti az esővizet. A telken gyümölcsfák, és egy kisebb erdő található.

Ha egy rendezett, kedves hétvégi birtokot keres, akkor itt a lehetőség!

Ár: 4.000.000 Ft

Tel: +36/30-542-5289

További információk ITT

Még több eladó ingatlan a SZENTGYÖRGYVÁRI HEGYEN ITT

Legjobb

Működteti a WordPress.com.

Design a site like this with WordPress.com
Kezdjük el